Pokrenut Klub radijskih postaja na području Ličko-senjske i Karlovačke županije

Radio je medij koji ulazi u sve domove, automobile i naša srca, a medijski portali s druge strane imaju pisane vijesti koje su dostupne svima s pametnim uređajima, na svakom mjestu. Koja je poveznica radijskih postaja i portala?

Novost na medijskom tržištu je “Klub radijskih postaja” – platforma koja na jednom mjestu okuplja male i velike radijske postaje, te ih povezuje s portalom, s ciljem lakšeg i učinkovitijeg slušanja streaminga, te omogućavanjem jednostavnijeg zajedničkog oglašavanja na radijskim postajama i portalu. U klubu se trenutno nalazi preko 200 000 slušatelja koje “na terenu” pokrivaju – Hrvatski radio Karlovac, Radio Ogulin, Hrvatski radio Otočac te Radio Slunj, dok je na portalu LIKACLUB trenutno mjesečno više od 60 000 čitatelja, što dovodi do dosega platforme od preko 260 000 građana Republike Hrvatske. 

Svi na jednom mjestu – slušatelji i čitatelji

Sve frekvencije navedenih radijskih postaja od kojih je većina s desetljećima tradicije rada, sada su na jednom mjestu. Na portalu LIKACLUB putem linka Slušaj ovdje, jednim klikom možete slušati karlovački, ogulinski, otočki ili slunjski radio. Uskoro će doći i nove radijske postaje, a prednosti ovakvog načina slušanja za sve korisnike Interneta su mnoge. Pogledajte neke od njih:
1. jednostavnost – jednim klikom mijenjate radijsku postaju koju želite slušati
2. ušteda vremena – ne trebate pretraživati web stranice raznih radijskih postaja, jednim klikom odlučujete koju ćete slušati iz Kluba radijskih postaja
3. korisničko iskustvo – čist dizajn, kvalitetan zvuk s radija, stream koji funkcionira
4. prednost za oglašivače – jedna ponuda za oglašavanje na svim radijskim postajama i portalu LIKACLUB

Omogućeno i zajedničko oglašavanje

S obzirom da je riječ o medijskom tržištu koje pokriva dvije županije, zasad Ličko-senjsku i Karlovačku, a ima čujnost i u Primorsko-goranskoj, Istarskoj i Zagrebačkoj županiji,  postoji mogućnost povoljnog oglašavanja. Više informacija na portalu LIKACLUB.

Želimo vam ugodno slušanje i čitanje!

Izvor: likaclub.eu