16.2 C
Zagreb
14 C
Zürich
10.7 C
New York
18.4 C
Buenos Aires
25.2 C
Melbourne
Petak, 26 travnja 2024
spot_img

NK Croatia upisala četvrtu pobjedu u nizu: Bagarić, Dukić i Šišić upisali se u listu strijelaca

NK Croatia Zürich s još jednom pobjedom i trećim mjestom na ljestvici.

NK Croatia – FC Engstringen 3:1 (0:0)

I za ovu takmicu očekivao se odličan početak utakmice za hrvatsku momčad. Ipak, agilni gosti, dobro raspoređeni po igralištu dovoljno ometali domaćine kako bi došli do pogotka. Prilika je bilo za Croatiju, ali mreža gostiju se u prvom poluvremenu nije niti jednom zatresla. Prilika su imali i gosti, ali na vratima Croatije, raspoložen i u formi golman Marko Žiljak odličnim obranama spriječio je goste da dođu u vodstvo.

U drugom poluvremenu Croatija je krenula još čvršće i u 50. minuti Marko Bagarić postiže pogodak za dugo priželjkivano vodstvo. Nakon tog pogotka Croatija je imala još dobrih prilika, ali bezupješnih što gosti u 67. minuti utakmice kažnjavaju pogotkom za izjednačenje. Sreća gostiju trajala je ravno dvije minute. Izvedenu loptu iz kornera Ivan Dukić glavom šalje u mrežu protivnika i na oduševljenje mnogobrojnih gledatelja dovodi Croatiju u vodstvo. NK Croatija niže bezuspješne pokušaje, sve do 84. minute kada Marijan Šišić euro pogotkom dovodi NK Croatiju do još jedne pobjede i to četvrte u nizu.

Sljedeću utakmicu NK Croatia igra 25.10.2020 u 12 sati u gostima kod FC Industrie Turicum na igralištu Hardhof. Očekujemo da će NK Croatia u utakmicu ući čvrsto i da može iznenaditi domaćine.

Sastav NK Croatia: Marko Žiljak, Danijel Komin, Ivan Dukić, Nikola Novak, Marin Hrkač, Marko Bagarić, Stjepan Laštro (C), Stanislav Blažanović, Daniel Petković, Nicola Petrlić

Još su igrali: Marijan Šišić, Dario Perković i Davor Crnković

Na klupi: Frano Dukić, Giuliano Škara i Josip Tomičić

Trener: Stanislav Blažanović

Za portal Moja Domovina: Stjepan Špehar

POVEZANI ČLANCI

Najnovije