22.3 C
Zagreb
17.9 C
Zürich
12 C
New York
9.4 C
Buenos Aires
21.3 C
Melbourne
Četvrtak, 2 svibnja 2024
spot_img

Najava knjige “55. godina NK Croatije Zürich”

NK Croatia Zürich s velikim se entuzijazmom priprema za obilježavanje svoje 55. godišnjice sljedeće jeseni.

U čast ovog jubileja, klub će izdati posebno izdanje knjige kojom će se odraziti raskošna prošlost i kulturno nasljeđe. Ovaj poduhvat pruža priliku da se pokaže predanost nogometu i doprinos kluba hrvatskoj zajednici u Švicarskoj.

Knjiga će obuhvaćati zanimljive priče, objave, rezultate, članke i rijetke fotografije koje svjedoče o duhu kluba, tradiciji i sportskim dostignućima. Namijenjena je ne samo članovima i simpatizerima kluba, nego i svima koji žele istražiti bogato kulturno i sportsko nasljeđe NK Croatije Zürich. Također, knjiga će biti dodana u fond nacionalne knjižnice u Zagrebu.

Iz kluba pozivaju zainteresirane da podrže ovaj važan projekt kroz različite kategorije sponzorstva ili privatnih donacija:

1. Platinum sponzori (CHF 1000.-): Uključuje cijelu A4 stranicu u knjizi, logo tvrtke, fotografiju, tekst, do 4 QR-koda s ikonama, i primjerak knjige kao poklon.

2. Gold sponzori (CHF 500.-): Uključuje pola A4 stranice, logo tvrtke, tekst, do 2 QR-koda s ikonama, i primjerak knjige kao poklon.

3. Silver sponzori (CHF 250.-): Uključuje četvrtinu A4 stranice, logo tvrtke, tekst, 1 QR-kod s ikonama, i primjerak knjige kao poklon.

4. Bronze sponzori (CHF 100.-): Uključuje osminu A4 stranice, logo tvrtke, i 1 standardni QR-kod.

5. Privatni donatori: Za privatne donatore minimalni iznos podrške nije definiran. Svaka podrška će biti cijenjena i klub unaprijed zahvaljuje. Donacija uključuje ime i prezime koje će biti tiskano u knjizi u sekciji “Donatori knjige”. Uplate možete izvršiti putem računa CH89 0070 0110 0036 1371 4 FC Croatia Zürich, Moritz-Meyer-Weg 3, 8180 Bülach.

Ako želite podržati projekt a ne želite biti navedeni u knjizi, javite se za dodatne informacije Romanu Tomiću putem e-maila roman.tomic@outlook.com ili pozivom na broj +41 79 718 88 19.

Poziv na Apero

Da bi zainteresiranima pružili sve relevantne informacije o projektu, kao i o opcijama sponzorstva i doniranja, NK Croatia priređuje u subotu, 25. studenog 2023. godine u 17:00 sati, u Hrvatskom Domu, Thurgauerstrasse 68, 8050 Zürich Apero-Event. Ovo mjesto, koje je dugo služilo kao središte NK Croatia Züricha, ovom skupu daje poseban značaj.

Svi koji žele pridonijeti, ali ne mogu nazočiti skupu, mogu se obratiti Romanu Tomiću, uredniku knjige i voditelju marketinga i prodaje NK Croatia Zürich, za više informacija. Roman je dostupan putem e-pošte na roman.tomic@outlook.com ili telefonom na broj +41 79 718 88 19.

Vaša podrška neće samo omogućiti izdavanje ove knjige, već će i pomoći u sačuvanju i promicanju zajedničke nogometne i kulturne baštine.

NK Croatia unaprijed zahvaljuje na vašem doprinosu i podršci. Posjetite web stranicu kluba na kojoj vam se nudi mogućnost naručiti u web shopu zanimljive navijačke rekvizite.  Sve aktivnosti kluba možete pratiti putem njihove web stranice NK Croatia Zürich.

POVEZANI ČLANCI

Najnovije