14.5 C
Zagreb
13.4 C
Zürich
13.4 C
New York
15 C
Buenos Aires
27.5 C
Melbourne
Petak, 3 svibnja 2024
spot_img

Vatreni Josip Stanišić iznenadio svoje sumještane iz Oriovca

Uz veliki interes javnosti, na stadion “NK ORIOLIK”, 24. lipnja 2023. u svoj Oriovac na druženje s članovima Škole nogometa ORIOLIK i NK ORIOLIK stigao je hrvatski nogometni reprezentativac Josip Stanišić, koji je s reprezentacijom u prošlotjednom finalu Lige nacija osvojio srebro.

Vatreni Josip Stanišić iznimno je ponosan na činjenicu da je porijeklom iz Oriovca. Ovaj aktualni igrač Bayerna München dobio je jako lijepe vijesti od trenera Bayerna, Thomasa Tuchela. Na njegove usluge računa se i naredne sezone, javio je trener, rekavši da kub cijeni njegovu pouzdanost, fleksibilnost i razvoj iz godine u godinu.

Nakon pozdravnih riječi predsjednika NK Oriolika, Dominika Milinkovića, koji je čestitao Josipu na reprezentativnim i klupskim uspjesima i promociji Oriovac, brojnim uzvanicima se obratio sam Vatreni. „Na ovom oriovačkom stadionu sam s učinio svoje prve nogometne korake, i uvijek ću biti dio Oriovca i ove moje Slavonije. Znam koliko je bitno da i danas prenesem poruku ovim mojim najmlađim Oriovčanima da je uz trud, rad i zalaganje te držanje do obiteljskih i kršćanskih vrijednosti sve moguće a jako me veseli ovako veliki odaziv mojih Oriovčana”– rekao je Vatreni Oriovčanin.

Na radost brojnih uzvanika Josip je s veseljem i strpljenjem družio sa svima prisutnima.

Nakon druženja Josip se poklonio Nebeskoj bojni tj. prerano preminulim nogometašima NK Oriolika.

POVEZANI ČLANCI

Najnovije