22.7 C
Zagreb
12 C
Zürich
15 C
New York
13.1 C
Buenos Aires
27.2 C
Melbourne
Četvrtak, 2 svibnja 2024
spot_img

Opet spremni za nastupe u domovini i svijetu – Baruni

Nakon što je neko vrijeme bilo tiho oko njih, Baruni su se vratili na scenu. Publika će tijekom ljeta imati priliku uživati na njihovim nastupima diljem domovine a spremni su i za nastupe u iseljeništvu.

Uz koronu koja je mnoge umjetnike zaustavila u njihovom djelovanju, Baruni su u lipnju 2020. godine na posljednje putovanje ispratili bubnjara Miroslava Budanka. Istovremeno je zbog zdravstvenih problema stanku uzeo njihov frontmen Danijel Banić. – Sve to je sada iza nas, vratili smo se i upiti za nastupe stižu do nas sa svih strana, kaže Danijel. U lijepom sjećanju su nam nastupi kod naših iseljenika te se veselimo ponovnim susretima s njima, poručuje.

Uz dosadašnje članove koje čine; Danijel Banić, Jadranko i Dubravko Jagarinec te Jelena i Zvonimir Domazet, bendu se priključio vrhunsk bubnjar Mladen Palenkaš.

Uz mnogobrojne nastupe tijekom ljeta diljem Jadrana, Baruni najavljuju veliki koncert 5. kolovoza u Glini. Pozivaju svoju vjernu publiku da dođu u Glinu i s njima zapjevaju, uz njihove hitove i ostale domoljubne pjesme. Sigurni smo da će ova omiljena grupa uskoro zapjevati i u iseljeništvu.

Foto: arhiv Baruni

POVEZANI ČLANCI

Najnovije