11.6 C
Zagreb
8.7 C
Zürich
17.8 C
New York
8.5 C
Buenos Aires
22.6 C
Melbourne
Petak, 3 svibnja 2024
spot_img

Veze dobrote – aplikacija SKAC-a Osijek koja povezuje stradale i volontere

SKAC Osijek izradio je web aplikaciju Veze dobrote koja izravno spaja i povezuje stradale i volontere.

Diljem Slavonije mnogi su nakon oluje ostali bez krova nad glavom, šteta je ogromna. Uvijek u najtežim trenutcima, narod je bio uz narod. Tako je i ovaj put kad su mnogi volonteri još isti dan počeli pomagati.

Ponukani dobroim iskustvom s Banovine, SKAC Osijek izradio je aplikaciju koja spaja stradale i volontere. Unos podataka je jednostavan, brz i vidljiv, tako da volonteri lako mogu naći akciju, i prijaviti se. Oni kojima pomoć treba, sami stave opis izravno na aplikaciju, postave i neku sliku te napišu koliko volontera trebaju. Volonteri se potom izravno jave i povezuju neposredno.

Podijelite vijest svi koji ste u komunikaciji s osobama koje trebaju pomoć i uputite ih na aplikaciju. Objavite na svojim profilima i stranicama kako bi što prije doprla do svih kojima je pomoć potrebna. A ako poznajete starije koji se ne snalaze na internetu, ispunite prijavu zajedno s njima.

 POMOĆ SLAVONIJI

Veze dobrote je projekt udruge SKAC OSIJEK koji je ponikao na iskustvu volonterskog programa, a koji je udruga, ganuta velikim potrebama u potresu stradalog stanovništva na Banovini, započela u siječnju 2021. godine.

Foto: fb grupa Ceranci / Izvor: Veze dobrote

POVEZANI ČLANCI

Najnovije