13.4 C
Zagreb
10.8 C
Zürich
27.1 C
New York
14.5 C
Buenos Aires
28.3 C
Melbourne
Petak, 3 svibnja 2024
spot_img

Tisuće navijača s reprezentativcima na Vatrenom ponedjeljku

U organizaciji Hrvatskog nogometnog saveza održan je cjelodnevni događaj Vatreni ponedjeljak, na kojemu su se hrvatski reprezentativci družili s brojnim navijačima i odmjerili snage u uličnom nogometu.

U odličnoj atmosferi u zagrebačkom City Centru One West, hrvatski nogometni reprezentativci priuštili su svojim obožavateljima, a stiglo ih je čak nekoliko tisuća, dan za pamćenje.

Vatreni su zaigrali turnir “Street football powered by PSK”, a pobjedu u uličnom nogometu su naposljetku odnijeli Andrej Kramarić, Borna Sosa i Lovro Majer, predvođeni izbornicom Ivom Olivari. U finalu su svladali velemajstore iz veznog reda – Luku Modrića, Matea Kovačića i Marcela Brozovića. Kako su i najavili, na terenu su svi “grizli” protiv svih, tako da sportskih uzbuđenja nipošto nije nedostajalo.

Izabranici Zlatka Dalića tom su se prigodom družili ponajviše s najmlađim navijačima te su strpljivo potpisivali autograme i fotografirali se stvarajući nezaboravne uspomene.

Dan koji se pokazao pravom promocijom Vatrenih zaključen je i formalnim dogovorom suradnje s trgovinom Sport Vision: ugovor su službeno potpisali predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza Marijan Kustić i predsjednik Uprave Sport Visiona za Hrvatsku Zdravko Vuko.

Krasnu večer s navijačima upotpunili su Luka Modrić, Ivan Perišić, Mateo Kovačić, Joško Gvardiol i Dominik Livaković koji su u trgovini Sport Vision više od sat vremena strpljivo potpisivali memorabilije navijača koji su više sati čekali na svoj red.

Vatreni ponedjeljak ujedno je bio prilika za predstavljanje nove web trgovine Hrvatskog nogometnog saveza, koja je dostupna na adresi shop.hns.family, a u kojoj navijači mogu pronaći prošireni asortiman proizvoda povezanih s hrvatskom reprezentacijom i HNS-om.

Uz brojne sadržaje za najmlađe, uz pokroviteljstvo PSK posjetitelji su mogli tijekom cijelog radnog dana besplatno obaviti medicinske pretrage važne za zdravo bavljenje sportom.

FOTO: Drago Sopta, HNS

POVEZANI ČLANCI

Najnovije