29.7 C
Zagreb
24.7 C
Zürich
22.5 C
New York
8.5 C
Buenos Aires
25.8 C
Melbourne
Četvrtak, 18 srpnja 2024

VELIKI DOMOLJUBNI KONCERT ”DOMU MOM” U ARENI ZAGREB

Prvi veliki koncert domoljubne glazbe u organizaciji Laudato TV-a održat će se 13. siječnja 2024. u 20 sati u Areni Zagreb.

Ovaj događaj okupit će brojna poznata imena. Dosad su svoje sudjelovanje potvrdili: Mate Bulić, Dražen Zečić, Zorica Kondža, Opća opasnost, Najbolji hrvatski tamburaši, Meri Cetinić, Đani Stipaničev, klapa Cambi, Dražen Žanko, Zaprešić Boys, Tiho Orlić, Ana Žagar i Ličke drvosječe, klapa Cesarice, Pava, Josipa Palameta, Iva Ajduković, Goran Orešković, Dino Petrić, Adalbert Turner Juci, Vokalisti trogirske katedrale, a ovom velikom koncertu pridružit će se i drugi.

Na koncertu će izvođači pjevati domoljubne pjesme i pjesme svoga kraja, od hrvatskog sjevera i juga do hrvatskog istoka i zapada. Posjetitelje očekuju poznate pjesme, nezaboravni dueti, večer prepuna emocija, ponosa i zahvalnosti. Za plesno-scenski nastup zadužen je najtrofejniji hrvatski ansambl ‘Jedinstvo’. Orkestrom ravna Ante Gelo.

Laudato TV, koji je kao organizator koncerata ”Progledaj srcem” afirmirao suvremenu duhovnu glazbu, ovim događajem želi potaknuti i mlade autore na bavljenje domoljubnom tematikom i ljubavi prema svom podrijetlu, narječju i kraju.

”Vjerujemo da se i na ovaj način, ljubavlju prema domaćoj riječi i glazbi, može ohrabriti obitelji i mlade da ostaju živjeti i raditi u Hrvatskoj. Uz večer dobre glazbe, jedini cilj ovog koncerta je promicati zajedništvo i jedinstvo hrvatskog naroda koje se živjelo velikih datuma u hrvatskoj povijesti, ali i nedavno kada su Vatreni osvojili medalje na velikim prvenstvima”, izjavila je izvršna producentica koncerta ‘Domu mom’ Ksenija Abramović.

Kupnjom ulaznica pomaže se organizacija koncerta i rad obiteljske televizije Laudato TV. Ulaznice se mogu nabaviti u sustavu Eventim i Galerijama Laudato.

POVEZANI ČLANCI

Najnovije