13.7 C
Zagreb
10 C
Zürich
13.6 C
New York
7.4 C
Buenos Aires
21.5 C
Melbourne
Petak, 3 svibnja 2024
spot_img

Najveća duhovno-poslovna konferencija Poduzetništvo s povjerenjem

Sudjelujte online u zajedništvu s 500 poduzetnica iz Hrvatske i inozemstva

Malo više od mjesec dana ostalo je do duhovno-poslovnog događaja godine, 2. konferencije Poduzetništvo s povjerenjem koja će se održati u subotu 24. veljače 2024. uživo u Zagrebu, kao i online. Vijest da je sudjelovanje na konferenciji moguće je i online posebno razveselila žene iz ostalih dijelova Hrvatske i inozemstva. 

Ovaj događaj najveći je takav organiziran te će okupiti više od 500 žena poduzetnica kao i onih koji o poduzetništvu razmišljaju, planiraju i podržavaju ga. Različite opcije sudjelovanja izvrsna su prilika za zajedništvo, poslovni i osobni rast te umrežavanje. 

Sudionice koje se prijave za sudjelovanje online preko ZOOM linka  od 10:50 do 13:35 sati moći će poslušati motivacijske govore 5 govornika koji će im pomoći približiti poduzetništvo i ulogu žene u društvu te dva glazbena gosta.

Sudionice konferencije tako očekuje 5 vrsnih govornika; Don Damir Stojić – vojni kapelan na Hrvatskom vojnom učilištu Dr. Franjo Tuđman, duhovnik zajednice Božja pobjeda, don Mihovil Kurkut – voditelj salezijanskog oratorija u Rijeci, glavni urednik i direktor izdavačke kuće, Eva Vukina – akademska slikarica i poduzetnica, te poduzetnice s dugogodišnjim iskustvom Mirjana Topčić i Nada Rukavina.

Nakon konferencije putem maila sudionicama će biti poslan link na radionicu pod nazivom “Menadžment vlastitog imidža” koju će voditi Fran Reizl, te će ju sve sudionice imati mogućnost pogledati  tijekom sljedećih 48 sati. 

Više o voditelju radionice:

Fran Reizl je suprug i otac triju kćerki. Po struci je dizajner vizualnih komunikacija te se posljednjih 10-ak godina aktivno bavi razvojem brendova za tvrtke i privatne osobe. Od 2016.-2022. godina bavio se vođenjem proizvodnje čokolade i marketinga u Vrsna Chocolates. U 2023. s partnerima osniva startup Reizl čija je misija stvaranje zdravih i ekološki pozitivnih snackova. Voditelj je dizajnerske agencije Brand Forrest kroz koju pomaže pojedincima i tvrtkama postići prepoznatljivost kroz logotip, knjige standarda te prisutnost na društvenim mrežama. Glazbeni je kantautor u rock bendu Cobus.

Njegova radionica “Menadžment vlastitog imidža” pružit će vam uvid u vlastiti potencijal koji se zbog niza razloga možda nikada nije ispoljio na površinu. Cilj radionice je ponuditi konkretne alate i mehanizme koji će svakome na osoban način pomoći u aktiviranju vlastitih talenata te zahvaljujući tome učvrstiti vlastiti imidž prema svijetu, a ono što je najvažnije – prema samome sebi, kroz prizmu istine.

Svi zainteresirani mogu se prijaviti za ovaj duhovno-poslovni događaj po cijeni ulaznice od 29.00 eura, te se tako povezati s brojnim poduzetnicama diljem Hrvatske i inozemstva.

Više informacija pronađite na: poduzetništvospovjerenjem

Više o Croatian Catholic Women i Udruzi Poduzetništvo s povjerenjem

Inicijativa CCW je još od rujna 2022. godine započela s redovitim online događanjima od kad je do danas održano 12 molitvenih online susreta, 13 online intervjua s 13 poduzetnica, 13 online edukativnih susreta, a u ožujku 2023. organizirana je prva konferencija za žene u poduzetništvu, na kojoj se okupilo 120 sudionica. 

Misija inicijative Catholic Cro Women pokrenute 2022. godine je omogućiti rast i razvoj platforme koja će biti temelj zajedništva kako bi članice međusobno podijelile svoja iskustva, učili jedni od drugih i rasli, kako poslovno tako i duhovno. Njihova svrha je tako okupiti i podržati žene koje se bave ili se žele baviti poduzetništvom ili poslovnim aktivnostima, te promicati moralno poslovanje temeljeno na kršćanskim vrijednostima. Vodstvo ove Udruge okuplja uspješne poduzetnice, a svoju duhovnu pratnju i podršku dali su im i  fra Ivan Marija Lotar, župnik i rektor Bazilike sv. Antuna Padovanskog, te s. Kristina Lovreković, Milosrdne sestre sv. Križa.

Djelatno provodeći svoju misiju i svrhu rada, ova inicijativa vrlo brzo se proširila i okupila na društvenim mrežama više od 2000 članica koje svakodnevno aktivno dijele međusobno savjete, poticaje, te se umrežavaju i predstavljaju. Iz ove inicijative osnovana je u kolovozu ove godine Udruga Poduzetništvo s povjerenjem. 

POVEZANI ČLANCI

Najnovije