13.4 C
Zagreb
10.8 C
Zürich
27.1 C
New York
14.7 C
Buenos Aires
28.9 C
Melbourne
Četvrtak, 2 svibnja 2024
spot_img

Planirate povratak iz Švicarske i tražite savjet?

Svaki povratak u domovinu je individualan. Svaka osoba ima svoje želje i planove te u skladu s tim donosi, kad je u pitanju budućnost odluke. Ako tražite adresu i nekoga tko će Vam, kad je u pitanju financijska budućnost savjetodavno pomoći – kod Vinke i Borisa ste na pravoj adresi.

Cijenjeni sunarodnjaci,

mnogi od vas planiraju povratak u domovinu, neki stupaju pri odlasku u redovnu mirovinu, neki žele otići prije. Prijevremeni odlazak i financiranje do redovne mirovine iziskuje uz ušteđevinu dovoljno sredstava. Najčešće se povratnici u mirovinskoj dobi zbog toga odlučuju isplatiti II. mirovinski stup (Pensionskasse). Iskustvo govori da pri tom nastaju mnoge nedoumice te da je kvalitetnih i točnih informacija teško doći.

Ako tražite pravu adresu na kojoj će vas se pri povratku savjetovati i nekoga tko će za vas odraditi sve ono što se pri odlasku mora učiniti, kod nas ste na pravoj adresi.

Vršimo sve usluge vezane uz povratak u domovinu kao što su:

– otkaz osiguranja

– otkaz stana

– potraga BVG Kapitala po “Auffangeinrichtung”

– isplata kapitala iz “Pensionskasse” po nižoj tarifi

– izvještaj iz mirovinske blagajne (AHV)

Ukratko o nama:

Mi smo bračni par, Vinka i Boris Maračić i nalazimo se u kantonu Aargau, u mjestu Muhen. Vlasnici smo jedne privatne tvrtke, preko koje odrađujemo većinu poslova. U potrazi za novim izazovima odlučili smo širiti horizonte i već niz godina djelujemo među našim narodom, u prvom redu s onima koji su odlučili napustiti Švicarsku. Već punih 17. godina ispraćamo ljude iz cijele Švicarske u njihove odabrane lokacije u kojima žele nastaviti ljepši i mirniji dio svog života.

Vjerojatno znate da se prilikom odlaska iz Švicarske najprije moraju izravnati dugovi s poreznom upravom. Možda znate da uz poreze, prilikom isplate mirovinskog fonda nastaju i doprinosi za socijalno osiguranje, bez obzira da li se iznos isplaćuje kao mjesečna mirovina, djelomična ili kao jednokratna isplata. Mi vam nudimo mogućnost isplate s oko 5 %, u kojima su uračunate i naše usluge.

Nadamo se da će vam naš savjet i suradnja biti od velike koristi, jer je prirodno da svatko želi zadržati maksimum onog što mu pripada. Upravo to vam mi omogućavamo, s tim da isplata naše usluge dolazi na kraju, kad bude sve onako kako smo obećali.

Srdačno vas pozdravljamo i svima želimo ugodan odlazak u zasluženu mirovinu i vaš voljeni dom. Kontaktirati nas možete putem poziva: +41 76 468 7069 / + 41 79 317 6334 ili putem e-pošte: info@immovyna.ch / boris.maracic@immovyna.ch

Vinka i Boris Maračić

POVEZANI ČLANCI

Najnovije