7.5 C
Zagreb
6.4 C
Zürich
4.1 C
New York
24.2 C
Buenos Aires
21.7 C
Melbourne
Nedjelja, 25 veljače 2024
spot_img
AutorHNS

HNS i Petrol dogovorili višegodišnju suradnju

U sjedištu Hrvatskog nogometnog saveza potpisan je ugovor o partnerskoj suradnji između krovne kuće hrvatskog nogometa te grupe Petrol koja je postala službeni sponzor HNS-a i hrvatske nogometne reprezentacije.

Trogodišnji partnerski ugovor potpisali su predsjednik HNS-a Marijan Kustić, predsjednik Uprave grupe Petrol Sašo Berger te predsjednica hrvatske Uprave tvrtke Petrol d.o.o. Simona Kostrevc i član Uprave Petrol d.o.o, Vladimir Kuzmić.

Grupa Petrol u Hrvatskoj posluje od 1996. godine, a akvizicijom Croduxa povećala je svoj tržišni udio na 23 posto te tako postala drugi najveći opskrbljivač naftnim derivatima u Hrvatskoj i jedno od najvećih hrvatskih poduzeća.

“Zahvaljujem čelnim ljudima Petrola što su prepoznali međunarodnu vrijednost i uspjehe hrvatskog nogometa te me raduje što obje strane s puno pozitivne energije ulaze u ovu suradnju. HNS i Petrol dijele najviše ambicije te sam uvjeren da će suradnja biti obostrano korisna, pri čemu će se Petrol povezati s najsnažnijim hrvatskim brendom, a Savez će dobiti moćnog partnera koji će nam kroz više od 200 poslovnica otvoriti pristup do velikog broja naših navijača”, najavio je predsjednik HNS-a Marijan Kustić.

“U Petrolu smo s iskrenim oduševljenjem započeli novo poglavlje kroz trogodišnje sponzorstvo s Hrvatskim nogometnim savezom. Kroz ovo partnerstvo, želimo podržati razvoj nogometa i sportskih talenata u Hrvatskoj te produbiti veze s lokalnom zajednicom. S 202 prodajna mjesta širom zemlje, Petrol je usmjeren prema budućnosti, gradeći mostove za zajednički uspjeh i društveni napredak. Zapošljavajući više od 2000 ljudi i kontinuiranim ulaganjem u projekte energetske održivosti, mi ne samo da gradimo bolju budućnost za našu kompaniju, već i za cijelu zajednicu. Vjerujem da ćemo zajedno ispisati lijepe priče, a Vatrenima želim puno uspjeha na nadolazećem Europskom prvenstvu u Njemačkoj”, izjavio je Sašo Berger, predsjednik Uprave grupe Petrol.

Na svečanom potpisivanju ugovora, predsjednik Kustić darovao je vodećim ljudima Petrola prigodne dresove treće reprezentacije svijeta, koja je u proteklih šest godina osvojila tri svjetski vrijedne medalje – srebro i broncu na svjetskim prvenstvima te srebro u Ligi nacija.

“Za Grupu Petrol, ovo je iznimno važan korak koji će nas dublje povezati s našom zajednicom i sportom koji toliko volimo. Nogomet je više od igre – on predstavlja strast, inovaciju i zajedništvo, vrijednosti koje duboko usađujemo u našu korporativnu kulturu. Vjerujem da ćemo zajednički postići izvanredne rezultate i ostvariti pozitivne promjene u našoj široj društvenoj zajednici”, izjavila je Simona Kostrevc, predsjednica Uprave Petrol Hrvatska.

Vladimir Kuzmić, član Petrolove hrvatske uprave dodao je: “S ovim partnerstvom, želimo vratiti onima koji nas podržavaju kroz promociju sporta, zdravog načina života i mladih talenata. Dakle, danas ne slavimo samo potpisivanje ugovora s Hrvatskim nogometnim savezom. Danas slavimo početak uzbudljive priče koja ide dalje od samog nogometa – priču o zajedničkom rastu, razvoju i stvaranju bolje budućnosti za sve nas.”

HNS

POVEZANI ČLANCI

Najnovije