22.7 C
Zagreb
12 C
Zürich
15 C
New York
13.1 C
Buenos Aires
27.2 C
Melbourne
Četvrtak, 2 svibnja 2024
spot_img

Dječjim maskenbalom završene su ovogodišnje Mačkare u Gackoj

Dječjim maskenbalom završene su u nedjelju, 11. veljače 2024. ovogodišnje Mačkare u Gackoj.

Na posljednjim mačkarama predstavile su se četiri maskirane skupine te jedna pojedinačna maska. Četvrto mjesto i poklon paket osvojili su Bubimir i Lidija, 3. mjesto i “baksu” vina osvojio je dvojac “Black cats”, 2. mjesto i nagradu od 50 € te bocu žestice osvojila je ženska  gostujuća skupina iz Gospića “Black widows” koje su žalile za svojom izgubljenom mladosti, dok su prvo mjesto i nagradu od 100 € osvojile blještave i šarene djevojke iz skupine “Densing Kvin” koje su sve okupljene podsjetile na nezaboravne hitove i koreografiju grupe ABBA. Nagradnu za pojedinačnu masku osvojila je vještica. 

Osim maskiranih skupina bilo je i ostalih gostiju željnih dobre zabave i plesa. Za odličnu atmosferu pobrinula se grupa Oaza iz Slunja.

U nedjelju 11. veljače, u popodnevnim satima održan je dječji maskenbal koji je okupio oko dvjestotinjak djece i njihovih roditelja. Među maskama su i ove godine prevladali super junaci i princeze, no bile su tu i bubamare, čarobnjaci iz Harry Pottera, vještice, drakule, klauni, bundeve, pipi duga čarapa i razne druge kreativne maske. Djeca su kroz trosatni program s animatorima iz tima “Zemlja zabave” igrali igre, pomagali gradonačelnici Ludograda pronaći ključ, mačevali se mačevima od balona, plesali te se fotografirali s maskotama.

Uz navedeno svoje plesne vještine u nekoliko su navrata pokazale i članice grupe Zumba kids Otočac pod vodstvom Ivane Tonković Jurić. Uz Turističku zajednicu Grada Otočca koja je glavni organizator Mačkara u Gackoj, u organizaciji dječjeg maskenbala donacijom slatkiša sudjelovali su DVD Otočac i Caffe bar Mario

Foto:  Hrvoje Kostelac – Pivac

POVEZANI ČLANCI

Najnovije