-0.2 C
Zagreb
4.5 C
Zürich
8.4 C
New York
22.8 C
Buenos Aires
21.9 C
Melbourne
Petak, 8 prosinca 2023

Najava – Meeting G2 se nastavlja

Pokretači prve konferencije MEETING G2 koja ima cilj povezivanja Hrvata iz iseljeništva s domovinom najavljuju šestu poslovnu konferenciju koja će se ove godine održati, u skladu s aktualnom situacijom, online 16. i 17. studenoga.

Ove će se godine konferencija MEETING G2 preseliti iz Zagreba u virtualni svijet. U obliku „online“ konferencije svim partnerima i prijateljima na svim stranama svijeta omogućit će se da konferenciju prate uživo i aktivno sudjeluju u diskusijama.

Ovogodišnji skup MG2.6 bit će dosad najveća konferencija MG2 koja će osigurati i ponuditi vrhunske domaće i inozemne govornike iz Hrvatske i iseljeništva te poslovne prezentacije na najvišoj razini. Tim putem ponuditi će svježe i relevantne savjete o tome kako do poslovnog uspjeha u Hrvatskoj. Sve to moći će se pratiti iz udobnosti svoga ureda ili doma.

Konferencija MG2.6 gradi se na temelju uspjeha proteklih pet godina tijekom kojih su u srcu glavnoga grada Hrvatske organizirali: 5 konferencija i 37 panela s 220 panelista, predstavili 42 hrvatska start-upa, okupili gotovo 1000 sudionika iz 29 zemalja, od čega više od 280 poslovnih ljudi iz iseljeništva koje su u domovini spojili s 300 hrvatskih tvrtki i najboljim domaćim poduzetnicima, izvoznicima, inovatorima…

Ako još niste, postanite i vi dijelom najveće hrvatske poslovne konferencije na svijetu – od koje vas dijeli jedan jedini klik. Rezervirajte već sad u svojim kalendarima 16. i 17. 11. 2020.

Više detalja o konferenciji organizatori, koje možete pratiti putem web stranice MEETING G2 objavit će uskoro.

POVEZANI ČLANCI

Najnovije