14.8 C
Zagreb
12.2 C
Zürich
11.9 C
New York
11.4 C
Buenos Aires
22.2 C
Melbourne
Četvrtak, 2 svibnja 2024
spot_img

MEETING G2 i hrvatska dijaspora pomažu poduzetnicima Banovine

Organizatori prošlogodišnje konferencije u Sisku MEETING G2.9 “Zemlja izlazećeg optimizma” ponosno predstavljaju jedan od rezultata konferencije

Razmišljajući s kojim aktivnostima nastaviti pomagati poduzetnicima Sisačko-moslavačke županije došli smo na ideju o pružanju pomoći početnicima za vrijeme inkubacije u Poduzetničkom inkubatoru PISAK – jer na početku je uvijek najteže.

Zahvaljujući inicijativi ONE CROATIA, čiji je MEETING G2 ponosni član, uz posebnu zahvalu ACAP-u (Association of Croatian American Professionals), Zapadnoaustralsko-hrvatskoj gospodarskoj komori, Hrvatsko-Kanadskoj gospodarskoj komori, mnogim drugim udrugama Hrvata diljem svijeta te našim dragim prijateljima iz Poduzetničkog inkubatora PISAK koji su odradili velik posao – ideja je pretočena u stvarnost!

Poduzetnički inkubator Sisak – PISAK i Udruga MEETING G2, u ime inicijative hrvatskih Udruga iz cijelog svijeta ONE CROATIA, pozivaju poduzetnike početnike s područja Sisačko-moslavačke županije da se prijave za subvencionirani/besplatni ulazak u program Inkubacije u Poduzetničkom inkubatoru Sisak – PISAK.

Cilj projekta “STARTAJ u PISKU s inicijativom ONE CROATIA” je podrška poduzetnicima početnicima s područja Sisačko-moslavačke županije u razvoju njihovih poduzetničkih ideja kroz program Inkubacije u PISKU. Ovaj program obuhvaća financiranje zakupnine i režija za 3 poduzetnika početnika u prostoru PISKA na rok od godinu dana (12 mjeseci), te pružanje savjetodavnih, mentorskih, edukacijskih i drugih usluga.

Klikni i startaj 

POVEZANI ČLANCI

Najnovije