22.7 C
Zagreb
12 C
Zürich
15 C
New York
13.1 C
Buenos Aires
27.2 C
Melbourne
Četvrtak, 2 svibnja 2024
spot_img

Tarik Filipović u Švicarskoj – Poklanjamo karte za kazališni show

Novi kazališni show Tarika Filipovića koji oduševljava publiku diljem Hrvatske, dolazi u nedjelju, 14. svibnja 2023.g. u Švicarsku. 
S prašumom pojmova iz područja ljudske seksualnosti kroz kazališni show uz red plesa, red pjesme i urnebesne zabave, upoznat će vas doktor seksologije, profesor i playboy, kojeg utjelovljuje glumac Tarik Filipović. Sam tekst je baziran na više dramskih, socioloških i antropoloških predložaka, a kompilirali su ga Tarik Filipović i dramaturginja Nina Skorup, uz redateljski touch Marija Kovača. Producent predstave je Mario Gigović za produkcijsku kuću FIJI.

Predstava Sex & gladDoktor za one stvari održat će se u nedjelju, 14.5.2023. s početkom u 18:00 sati u Zentrum St. Michael, Blatenmoosstrasse 8, 6014 Luzern – Littau

Kulturica i Moja Domovina nagrađuju 2 čitatelja s 2 karte.

Kako bi sudjelovali u nagradnoj igri koja traje do srijede, 10. svibnja 2023., potrebno je da pronađete ovaj članak u Facebook grupi Hrvati u Švicarskoj te ispod njega napišete zašto baš vi trebate osvojiti ulaznicu te označiti osobu koju vodite na predstavu. Komentari s najviše lajkova osvojit će ulaznice.
Ako ne budete imali sreće u nagradnoj igri, ulaznicu možete kupiti putem sustava
eventfrog.ch,  u svakoj pošti ili na večernjoj blagajni.

POVEZANI ČLANCI

Najnovije