12.6 C
Zagreb
9.5 C
Zürich
22.4 C
New York
11 C
Buenos Aires
25.5 C
Melbourne
Petak, 3 svibnja 2024
spot_img

Poziv na 34. pjesničke susrete

Pozivamo čitatelje našeg portala na 34. pjesničke susrete u okviru kojih će se održati i predstavljanje zbirke pjesama „NEŠTO U NAMA”.

Ako ste u mogućnosti, živite li u blizini ili ste u proputovanju slobodno navratite kako biste uživali u bogatom autorsko-poetsko-glazbenom programu.

Vašem dolasku veseli se cijeli tim portala a posebno naš suradnik Anđelko Antić Blažević – autor i pjesnik.

34. Pjesnički susreti “Drenovci 2023.”                                                                                   

PROGRAM

  1. rujna 2023., petak – U petak, 22. rujna 2023. u 19,00 sati, u „Hrvatskom domu” u Posavskim Podgajcima održat će se predstavljanje zbirke pjesama „Nešto u nama“ ANĐELKA ANTIĆA BLAŽEVIĆA.

Sudionici: Nikola Matijević, nastavnik hrvatskog jezika, vlč. dr. sc. Ivan Benaković

Glazbeni gosti: Policijska klapa sv. Mihovil iz Splita, Viktorija Kulišić Đenka i tamburaši, Sinđir – prva pjevačka konjica, ŽPS “RAJEVČANKE” te KUD “Josip Kozarac”, Posavski Podgajci.

23. rujna 2023., subota – U subotu 23. rujna 2023., u Općinskoj narodnoj knjižnici Drenovci održat će se SREDIŠNJE KNJIŽEVNO SIJELO, s početkom u 19,00 sati. 

Ove godine predstavit će se prva zbirku pjesama mladog autora iz Gospića Nikole Serdara pod nazivom: „Kosa nam ne smije biti mokra”. 

Na svečanom programu uručit će se povelja “Visoka žuta žita” gospodinu Dragi Štambuku, priznanje “Duhovno hrašće” gospođi Brankici Bošnjak te nagrada za najbolji neobjavljeni rukopis mladoj pjesnikinji iz Zagreba, Petri Čeč.

Glazbeni gost: Mateo Pljasković, Županja.

POVEZANI ČLANCI

Najnovije