13.9 C
Zagreb
12.9 C
Zürich
12.9 C
New York
13.8 C
Buenos Aires
23.6 C
Melbourne
Četvrtak, 2 svibnja 2024
spot_img

Svečano otvorena manifestacija “Jesen u Lici”

Ljubitelji kulture, tradicije i zabave – dođite i pridružite nam se na jubilarnoj 25. manifestaciji “Jesen u Lici” koja je otvorena i traje sve do nedjelje!

Ovo je prilika da uronite u čarobni svijet Like, iskusite njezinu bogatu kulturnu baštinu i uživate u brojnim aktivnostima koje “Jesen u Lici” pruža. Manifestacija se održava svakodnevno od petka 29. rujna do nedjelje 1. listopada od 10 do 18 sati, pružajući vam dovoljno vremena da istražite sve što Lika ima za ponuditi.

Možete posjetiti različite izložbe koje prikazuju autentične umjetničke radove. Osim toga, tu su i štandovi s domaćim proizvodima kao što su med, sir, domaći kolači, suhomesnati proizvodi i druge delicije. Svojim nepcima priuštite pravi okus Like.

Lika je regija bogata prirodnim ljepotama i kulturnim naslijeđem. Na manifestaciji imate priliku bolje upoznati ovu prekrasnu regiju i njezine ljude. Možete razgovarati s domaćinima, saznati mnogo toga o njihovoj tradiciji i običajima te doživjeti gostoprimstvo po kojem je Lika poznata.

Ova manifestacija je prava prilika da doživite kulturu i tradiciju Like te da stvorite nezaboravne uspomene sa svojim najdražima. “Jesen u Lici” traje samo do nedjelje, stoga ne propustite priliku da se pridružite ovom čarobnom događaju i istražite sve što Lika ima za ponuditi.

POVEZANI ČLANCI

Najnovije