14 C
Zagreb
13.7 C
Zürich
11 C
New York
18.5 C
Buenos Aires
25.7 C
Melbourne
Ponedjeljak, 6 svibnja 2024
spot_img

Uz uživanje s bližnjima, zdravlje i novi osmijeh dodatni su razlozi da ove jeseni posjetite Domovinu

Uživate li u svim aspektima svog zdravlja? Dva su osnovna: fizičko zdravlje, briga o svom tijelu i organizmu, te mentalno zdravlje, povezano s našim emocijama. Upravo radi ovog drugog aspekta hrvatski iseljenici tijekom godine najviše posjećuju Domovinu.

Uz odmor i opuštanje u krugu obitelji, zdravlje bi, ako već nije, također trebala biti stavka radi koje prelazite preko granice. Odlazak doktoru i/ili stomatologu u većini europskih zemalja iziskuje popriličan financijski trošak. Što su potrebne usluge opsežnije, financijska računica sve nam teže pada, zbog čega mnogi odgađaju rješavanje svojih zdravstvenih problema. Zanemarivanje istih dovodi do pogoršanja zdravlja, što u konačnici rezultira još većim zdravstvenim problemima, ali i troškovima potrebnim za njihovo rješavanje.

Spojite ugodno s korisnim

Stomatološke usluge u većini europskih zemalja više su 60-70% u odnosu na cijene istih usluga u Hrvatskoj. Problem skupih zdravstvenih usluga prepoznaju i poliklinike iz Hrvatske koje su svoju ponudu prilagodile državljanima Hrvatske koji žive izvan Domovine. Upravo zbog toga, sve više Hrvata odlučuje na godišnjem odmoru riješiti i svoje probleme sa zubima, nešto što je nekoć bilo nezamislivo. Za vrijeme jednog godišnjeg odmora trajno riješiti probleme sa zubima i doma se vratiti s novim, funkcionalnim, blistavim osmijehom!

Vođa kirurškog tima Štimac centra dentalne medicine u Zagrebu, Filip Štimac, dr.med.dent., spec. oralne kirurgije, rado ističe činjenicu da u njihovom dentalnom centru pacijentima mogu pružiti puni raspon vrhunske stomatološke usluge i profesionalnog kadra, na jednom mjestu:

“Specifični smo po tome što se mogu riješiti svi problemi, svi stomatološki problemi, a posebno smo se specijalizirali za rješavanje kompleksnih slučajeva. U našoj ordinaciji, dakle, imamo specijaliste svih stomatoloških grana kao što je oralna kirurgija, stomatološka protetika, parodontologija i sve ono što je danas neophodno u jednom centru da bi se nekakve kompliciranije stvari mogle riješiti na jedan dobar način.”

Uz to što cijelu terapiju, od njenog početka do kraja, možete odraditi na jednom mjestu, ona će u potpunosti biti prilagođena vašim željama i ograničenjima vezanima uz boravak u Domovini.

I dalje su vam na raspolaganju posebne pogodnosti za hrvatske iseljenike

Ovaj vrhunski dentalni centar ponosan je na svoju dugogodišnju tradiciju i prisan odnos s pacijentima koji žive van Hrvatske. Kako biste lakše odlučili provesti dio svojih praznika s njima i dalje nude poseban paket pogodnosti za Hrvate koji žive u inozemstvu.

On uključuje:

Ovisno o visini ponude za radove, za vrijeme trajanja terapije, inozemni pacijenti Štimac centra mogu računati i na besplatan smještaj u novouređenim sobama u neposrednoj blizini njihovog dentalnog centra. Također, surađuju sa stranim osiguranjima, preko kojih možete ostvariti dio povrata sredstava koje ćete izdvojiti za liječenje. Čak će vam pomoći i oko ispunjavanja potrebne dokumentacije za dobivanje kompenzacije terapije kod vašeg osiguranja.

Vama je bitno dobro zdravlje, a njima je bitno vaše zadovoljstvo

Zadovoljan osmijeh najveća je pohvala njihovom radu i najljepša reklama Štimac centra. Kad kažu da su tu za vas, doista to misle i pomoći će vam riješiti probleme sa zubima za koje ste mislili da nisu riješivi:

“U našoj ordinaciji susrećemo se sa svim problemima u stomatologiji jer su pacijenti prepoznali da smo mi klinika koja može rješavati više-manje sve probleme. Od onih jednostavnijih do onih nama jako zanimljivih vrlo kompleksnih slučajeva… Dolaze nam pacijenti od nekakvih manjih stvari, običnih ispuna, plombi, izbjeljivanja zubi pa sve do velikih kirurških zahvata kao što su vađenje zubi ili vađenja svih zubi i izrade trajnih fiksnih rješenja za bezube čeljusti” , ističe njihov dr. Štimac.

Ako ovih dana razmišljate o poboljšanju svog zdravlja i želite riješiti probleme sa zubima za vrijeme boravka u Hrvatskoj, obratite se njihovim stručnjacima putem online obrazca ili telefonom na +385 1 3633 602 ili na Whats App +385 91 3633 602. Sigurni smo da će stručnjaci Štimac centra vaš ovogodišnji blagdanski boravak u Domovini učiniti posjetom za pamćenje.

POVEZANI ČLANCI

Najnovije