15.7 C
Zagreb
15.8 C
Zürich
10.8 C
New York
19.1 C
Buenos Aires
28.1 C
Melbourne
Ponedjeljak, 6 svibnja 2024
spot_img

Svjetska kvaliteta po pristupačnim cijenama – U Domovinu po novi osmijeh

Mnogi se Hrvati prilikom odlaska iz Domovine i dolaskom u drugu državu susreću s velikim životnim promjenama, ali i činjenicom da su brojne usluge (pogotovo zdravstvene) skuplje u odnosu na Hrvatsku.

Odlazak doktoru iziskuje popriličan financijski trošak. Što su potrebne usluge opsežnije, financijska računica sve nam teže pada, zbog čega mnogi traže alternative za potrebno liječenje. Jedna od njih je i prelazak granice u potrazi za kvalitetnom zdravstvenom uslugom.

Problem skupih zdravstvenih usluga riješite odlaskom na terapiju u Domovinu

Cijene stomatoloških zahvata znatno su skuplje u zemljama poput Austrije, Njemačke i Švicarske, što proizlazi iz skupljeg stila života i višeg standarda, no to ne znači da su one povoljne za stanovnike tih zemalja. Stomatološke usluge u većini europskih zemalja više su 60-70% u odnosu na cijene istih usluga u Hrvatskoj. Problem skupih zdravstvenih usluga prepoznale su i poliklinike iz Hrvatske koje su odlučile svoju ponudu prilagoditi strancima, ali i državljanima Hrvatske koji žive izvan Domovine. Upravo su stomatološke poliklinike u Hrvatskoj među prvima prepoznale potrebu ljudi koji traže vrhunsku uslugu po pristupačnoj cijeni.

Štimac centar dentalne medicine iz Zagreba, stomatološka je poliklinika s 35-godišnjom tradicijom i s preko 30 000 zadovoljnih pacijenata. Doktorica Maja Jagodić-Štimac, dr.med.dent., ujedno i osnivačica Štimac centra, zajedno sa svojim timom od 15 stomatologa svakodnevno radi na očuvanju i stvaranju novih osmijeha. Kroz godine, ovaj centar je postavio visoke standarde u stomatologiji kako bi svim pacijentima ponudio suvremene tehnologije i vrhunsku uslugu, u razumnom vremenskom roku. Dolaskom u ovaj dentalni centar, možete pronaći sve grane stomatologije: implantologiju, oralnu kirurgiju, protetiku, parodontologiju, estetsku i opću stomatologiju, a u sklopu poliklinike, možete i osvježiti svoj izgled uz pomoć hijaluronskih filera i botoxa.

Uz beneficirane cijene, iskoristite i brojne posebne pogodnosti za hrvatske iseljenike

 Kako biste lakše došli na pregled i saznali preporuke stručnjaka, Štimac centar dentalne medicine kreirao je poseban paket za sve one koji žive u inozemstvu koji uključuje:

Svojim pacijentima van Hrvatske prilagođavaju se maksimalno, tako da terapije možete planirati i u vremenskom trajanju jednog godišnjeg odmora. Uz besplatan prvi pregled, ovisno o visini ponude za radove, pacijenti mogu računati i na besplatan smještaj u udobnim sobama koje se nalaze u neposrednoj blizini samog centra. No, ni to nije sve, Štimac centar surađuje i s inozemnim zdravstvenim osiguranjima, kako bi vam vaše osiguranje kompenziralo dio terapije u Štimac centru, te stomatološke usluge bile još povoljnije!

Budite hrabri i napravite prvi korak – iznenadit ćete se koliko je to lako

Bilo da vam treba redovita godišnja kontrola uz manje popravke (čišćenje zubnog kamenca ili mijenjanje zubnih plombi), ugradnja implantata na mjesto nedostajućeg zuba (ili više njih) ili želite proljepšati svoj osmijeh ljuskicama za zube, Štimac centar dentalne medicine i dalje je naša preporuka za brzu i kvalitetnu uslugu.

Ključ uspjeha Štimac centra i velike popularnosti koju uživaju kod svojih pacijenata leži upravo u pažnji koju posvećuju svakom svom pacijentu: “Individualan pristup je taj koji određuje zadovoljstvo pacijenta na kraju. Da se ne osjeća kao broj, dio statistike, nego kao čovjek s potrebama i problemima koje mu mi pomažemo riješiti. U našem centru pristup prema svakom pacijentu je iznimno pažljiv kako bi se osjećali kao kod kuće, a ne kao da su u stomatološkoj ordinaciji. Svaki tretman se objašnjava i radi korak po korak kako bi pacijent bio upućen u cijeli proces, njegovo trajanje i njegov ishod”, ponosno ističe doktorica Maja Jagodić-Štimac.

Uz ovakav pristup poslu i ljudima, kod ovih dentalnih stručnjaka zaista se možete osjećati kao kod kuće.

POVEZANI ČLANCI

Najnovije