11 C
Zagreb
9 C
Zürich
19.9 C
New York
9.1 C
Buenos Aires
23.8 C
Melbourne
Petak, 3 svibnja 2024
spot_img

Mnogi su vam rekli da ne možete dobiti implantate, ovi stručnjaci iz Zagreba imaju rješenje za vas

Osmijeh je jedna od prvih stvari koju primijetimo kod drugih. No, kad su njegovo zdravlje i estetika narušeni, vrlo često počnemo gubiti samopouzdanje i opada naša kvaliteta života. Mnogima, nažalost, dani često prolaze s pokrivanjem osmijeha rukom ili s poteškoća prilikom žvakanja blagdanskih delicija. U tim slučajevima, pogotovo u slučajevima nedostatka zubu te kod težih slučajeva parodontoze, tražimo brza i jednostavna rješenja.

Ako i vas muče ti problemi, morate znati da je vrijeme za takva rješenja davno prošlo, ali stručnjaci iz zagrebačkog Štimac centra dentalne medicine imaju rješenje i za najteže dentalne slučajeve. Ovaj suvremeni dentalni centar više od 20 godina fokus stavlja upravo na moderna i efikasna fiksna rješenja u slučajevima nedostatka zubi. Uz ugradnju implantata i moderna fiksna rješenja za bezubost – All-on-4 metoda – odnedavno u svojoj ponudi imaju i potpuno revolucionarno rješenje za sve koji dosad nisu mogli dobiti implantate.

Jedinstvena i revolucionarna metoda – Zero Bone Implant Koncept

Stručnjaci ovog zagrebačkog dentalnog centra preponosni su što svojim pacijentima koji su dosad mogli imati samo mobilnu protezu, mogu ponuditi fiksno rješenje, točnije fiksne zube. Ovaj moderan dentalni centar još jednom pokazuje svoju jedinstvenost, ovog puta sa Zero Bone Implant Konceptom, tj. subperiostalnim individualiziranim implantatima. Radi se o implantatima koji su potpuno personalizirani za sve osobe koje nemaju dovoljan volumen i kvalitetu kosti za ugradnju standardnih implantata i najpoznatiju opciju za rješavanje bezubosti – All-on-4 metodu.

“Iako je ovo najstariji koncept nadomještanja zuba, svoju je revoluciju doživio upravo ulaskom CAD-CAM tehnologije u stomatologiju. Ovaj revolucionarni zaokret u stomatologiji omogućio je da pomoću Zero Bone Implant Koncepta, točnije subperiostalnih individualiziranih implantata pacijenti dobiju potpuno nove i fiksne zube čak i u slučajevima velikog nedostatka kosti u čeljusti”, ističe Filip Štimac, dr. med. dent., spec. oralne kirurgije iz Štimac centra u Zagrebu.

Fiksni privremeni zubi u roku od 48 sati

Ovaj je revolucionaran koncept idealan i za sve koji su dosad mogli imati samo mobilnu protezu jer nemaju dovoljan volumen kosti i imaju teži oblik parodontoze. Kao i prije svakog stomatološkog zahvata u ovom zagrebačkom suvremenom dentalnom centru, sve počinje s detaljnim kliničkim pregledom zubi i digitalnom dijagnostikom.

“Nakon kliničkog pregleda i dogovora oko zahvata, detaljno odredimo poziciju i način postavljanja subperiostalnih implantata. Ovaj koncept temelji se na digitalnom planiranju operacije i postavljanja konstrukcije na isplanirane pozicije. Implantolog dizajnira i postavlja konstrukciju, a postavljanje je vrlo jednostavno, bezbolno i brzo. Već nakon 48 sati, ako se radi o bezubom pacijentu, on može dobiti fiksne privremene zube. Nakon toga čekamo 3 do 4 mjeseca i pacijent dolazi na izradu fiksnog finalnog rada”, objašnjava nam cijeli tijek postavljanja dr. Štimac.

Za koga je idealan Zero Bone Implant Koncept?

Kako smo već naveli, subperiostalni implantati, ili kako ih zovu u Štimac centru iz Zagreba, Zero Bone Implant Koncept je idealno rješenje za sve koji žele fiksne zube iako nemaju dovoljan volumen kosti za ugradnju standardnih implantata, a:

  1. imaju potpuno bezubu čeljust ili obje čeljusti,
  2. bore se i muče s nespretnim mobilnim protezama,
  3. kroz niz godina izgubili su sve zube ili nekoliko njih,
  4. zubi su im u toliko lošem stanju da je jedina opcija izvaditi preostale zube.

“Kod ovakvih slučajeva ne trebamo uopće razmišljati o ugradnji umjetne kosti, zahvatu koji se često koristi u slučaju manjeg nedostatka kosti prije same ugradnje implantata, jer se Zero Bone Implant Koncept fiksira na bočne stranice kosti čeljusti. Tu se radi o površinskoj osteointegraciji, a zato je potrebno, kao i kod ugradnje standardnih implantata, pričekati 3 do 4 mjeseca nakon postavljanja da sve sraste zajedno pa pacijentu radimo fiksne trajne zube”, objašnjava nam dr. Štimac.

Vrhunski stručnjaci i izvrsne pogodnosti čekaju vas u Zagrebu

Ova je metoda već pokazala svoju uspješnost kod mnogih pacijenata. Vrlo je važno odabrati oralnog kirurga s iskustvom koji će se posvetiti planiranju operacije i inicijalno izraditi protetsko-kirurški plan cijelog zahvata.

“Iskustvo, znanje i profesionalnost oralnog kirurga su uvijek najvažniji kod bilo kakvog operativnog zahvata u ustima. Kod nas u Štimac centru imamo tim oralnih kirurga s dugogodišnjim iskustvom, a to, uz suvremenu tehnologiju kojom je naš centar opremljen, daje svakom našem pacijentu sigurnost da će svaki zahvat proći bezbolno, brzo i jednostavno”, ističe dr. Štimac.

Uvrštavanje na popis najdoktora dokaz je da stručnjacima u Štimac centru pacijenti itekako vjeruju. Naime, ove su godine pacijenti čak osam njihovih stručnjaka uvrstili u najdoktore po izboru portala Najdoktor.com. To je tako već godinama jer ovaj zagrebački dentalni centar svojim pacijentima pruža više od same dentalne usluge.

Svatko tko je ikad posjetio njihov centar zna da u njemu vlada obiteljska i potpuno opuštena atmosfera. Uvijek stavljaju pacijenta na prvo mjesto, čak i u ovim vremenima inflacije i krize kad daju vrhunske popuste na svoje usluge.Za sve koji imaju bezubu čeljusti i odluče se na postavljanje Zero Bone Implant Koncepta daju popust od 30% na sve vrste plaćanja.

Ako ste se pronašli u ovoj priči i želite ponovno imati savršen i zdrav osmijeh, javite im se putem telefona na +385 1 3633 602 ili već danas rezervirajte termin za besplatan klinički pregled putem online obrasca.

POVEZANI ČLANCI

Najnovije