29.7 C
Zagreb
24.7 C
Zürich
22.5 C
New York
8.5 C
Buenos Aires
25.5 C
Melbourne
Četvrtak, 18 srpnja 2024

Predstava “Sve za ljubav” oduševila publiku u Tetovu

Hrvatski glumci u Tetovu su u subotu, 4. studenoga 2023. izveli komediju posvećenu životu u braku i izvan njega, nezaposlenosti, ali i ljubavi kao vječnoj inspiraciji i potrazi za boljom budućnošću. Završnica predstave – uz hrvatsku glazbu, pokazala je da unatoč problemima uvijek postoji svijetla točka – što je naišlo na veliki pljesak publike. 

Kazalište “ZAmKa” iz Zagrebačke županije (Sv. Ivan Zelina) u subotu su ponovno napunili dvoranu u Domu ARM (NU “Muzej tetovskog kraja”), ovoga puta s komedijom “Sve za ljubav” koja svjedoči o suvremenim problemima koji su univerzalni i uobičajeni, bez razlike iz koje zemlje nam dolaze ljudi iz kazališnih radova.

Kazališna predstava “Sve za ljubav” kroz glumu sedam glumaca uhvatila je trenutke karakteristične za gotovo svako društvo: nezaposlenost, brak, kao i potragu za idealnim bračnim partnerom – ali u poznim godinama života, kada to nije uvijek lako. Predstava je na komičan način prikazala zgode i nezgode s kojima se susreću provodadžije.

Ovo je drugo gostovanje zelinskog kazališta, nakon što su prošle godine s komedijom “Više sreće drugi put”  napunili dvoranu u kojoj se tražilo mjesto više. Standardno, scenarij predstava potpisuje Štefica Fanjek.

Organizator događaja bilo je Makedonsko-hrvatsko društvo, uz financijsku potporu Središnjeg državnog ureda za Hrvate izvan Republike Hrvatske.

POVEZANI ČLANCI

Najnovije