13.4 C
Zagreb
10.8 C
Zürich
27.1 C
New York
14.5 C
Buenos Aires
28.3 C
Melbourne
Petak, 3 svibnja 2024
spot_img

NAJAVA – 12. SUSRET HRVATSKE KATOLIČKE MLADEŽI

Otvorene su prijave za sudjelovanje na 12. Susretu hrvatske katoličke mladeži koji će se održati u Gospiću 4. svibnja 2024. godine.

Za sudjelovanje na susretu možete se prijaviti putem obrasca preko ovog linka: PRIJAVE Prijave traju od 4. siječnja do 31. ožujka 2024. Nakon toga datuma prijave više neće biti moguće! Na Susret se mogu prijaviti mladi od 14 do 35 godina.

Podaci potrebni za prijavu su: ime i prezime, spol, datum rođenja, OIB, veličina majice, broj mobitela, e-adresa, mjesto i župa iz koje dolaze te dolaze li na jedno noćenje ili dva (opcija dolaska u petak), samo za određene Nadbiskupije i Biskupije koje su jako udaljene od Gospićko-senjske biskupije.

Kotizacija za SHKM iznosi 10 eura i ona uključuje majicu Susreta, obrok (sendvič, kolač, voće i vodu) te ostale materijale. Uplatnicu možete pronaći na službenoj stranici SHKM 2024, ili na ovom linku OTVORI

Važno je napomenuti da se i mladi iz Gospićko-senjske biskupije, kao domaćini, također moraju prijaviti za sudjelovanje na SHKM-u kako bi dobili majice i ostali materijal. Prijaviti se mogu u svojim župama do 31. ožujka.

Susret hrvatske katoličke mladeži održava se 4. svibnja 2024. godine u Gospiću. Dvanaesti put okupit će se mladi katolici na nacionalnom susretu, pod geslom „Radujte se za svoje mladosti” usp. (Prop 11,9).

Na stranici pod naslovom “Kotizacije” možete pronaći uplatnicu preko koje možete uplatite kotizaciju za sudjelovanje. Ona iznosi 10 eura po osobi.

Sustav prijava i organizacije volontera ide preko platforme E-župe.

Više informacija: shkm.gospićko-senjska-biskupija

POVEZANI ČLANCI

Najnovije