11.6 C
Zagreb
8 C
Zürich
10.5 C
New York
12.4 C
Buenos Aires
24 C
Melbourne
Subota, 4 svibnja 2024
spot_img

Poziv na hodočašće u Marijansko svetište La Salette u francuskim Alpama

Hrvatska katolička misija Pariz, don Stjepan Lončar i don Luka Poljak pozivaju vjernike na godišnje hodočašće u Marijansko svetište La Salette u francuskim Alpama
Hodočašću koje će se održati u subotu, 17. rujna 2022. godine nazočit će i velečasni dr. Tomislav Markić, ravnatelj dušobrižništva za Hrvate u inozemstvu koji će predvoditi sv. misu i križni put.
Dolazak u svetište predviđen je u 10.30, odmah po dolasku nudi se mogućnost za ispovijed do 11.30 kada je predviđena sv. misa nakon koje slijedi pobožnost križnog puta na postajama ispred svetišta. Nakon križnog puta održat će se zajednički piknik u dvorištu svetišta gdje se može doći osobnim automobilom ili mini busom.

Pozvani su vjernici iz bliza i daleka da se pridruže hodočašću u ovo lijepo Marijansko svetište. Očekuje se dolazak hodočasnika iz srednje i južne Francuske iz gradova Lyona, Chamberya, Annecya, Grenobla i Nice te iz švicarske Ženeve.

Na hodočašće koje se, zbog covida nije održavalo dvije godine nakon pozivaju i vašem dolasku se vesele don Stjepan Lončar i don Luka Poljak.

foto: HKM Pariz

POVEZANI ČLANCI

Najnovije