14 C
Zagreb
13.7 C
Zürich
11 C
New York
18.5 C
Buenos Aires
25.7 C
Melbourne
Ponedjeljak, 6 svibnja 2024
spot_img

Vrhunski dentalni stručnjaci iz Hrvatske dolaze u Bavarsku!

Započnite svoju brigu o dentalnom zdravlju na f.re.e. sajmu u Münchenu! Tamo vas od 22. do 26. veljače čekaju najbolji dijagnostičari Štimac centra dentalne medicine koji svakodnevno svojim pacijentima u Lijepoj Našoj stvaraju nove osmijehe. Svih pet dana sajma strpljivo će odgovarati na sva vaša pitanja i nedoumice, te davati stručne savjete za rješavanje vaših dentalnih problema.

F.re.e. sajam je najveći sajam putovanja i zabave u Bavarskoj koji već više od 40 godina nudi korisne informacije i inspiraciju za putovanja i slobodne aktivnosti. Ove je godine Hrvatska  glavni partner sajma, upravo zbog svoje turističke tradicije, autentičnog stila, te zbog činjenice da je jedna od najljepših i najgostoljubivijih destinacija za odmor u Europi. U njenim znamenitostima, netaknutoj prirodi, kulturi i zabavnom sadržaju uživaju baš svi.

Ovi zagrebački stručnjaci već su dugi niz godina dio tradicije lijepih uspomena iz domovine. Ponosno predstavljaju zdravstveni turizam i benefite koje Hrvatska može ponuditi kao idealna destinacija dentalnog turizma. Za sve one koji se odluče posjetiti sajam i upoznati ih, pripremili su besplatni paket usluga kako bi olakšali dolazak u Zagreb i vratili osmijeh na lice.

Besplatni paket usluga za inozemne pacijente Štimac centra sastoji se od:

  • pregleda i kontrole stručnjaka,
  • rendgenske dijagnostike,
  • smještaja u neposrednoj blizini centra i
  • popuste na implantološke i velike radove

Svoj dolazak na sajam možete najaviti klikom na OVAJ OBRAZAC.

Gdje će se nalaziti dentalni stučnjaci iz Zagreba na f.re.e. sajmu?

F.re.e. sajam smješten je u Sajamskom centru Messe u Münchenu. Točnu lokaciju održavanja sajma možete vidjeti OVDJE. Među mnoštvom zaljubljenika u odmor, putovanja, prirodu i zdrav način života, Štimac tim smješten je u dvorani A4, na štandu 509, odmah uz štand Hrvatske turističke zajednice – odnosno, na samom ulazu u dvoranu, s lijeve strane. Detaljan plan sajma možete istražiti OVDJE.

Od 22. do 26. veljače, od 10 do 18 sati, na sajmu vas očekuju vrsni stručnjaci, na čelu s vlasnicima centra i glavnim dijagnostičarima, Majom Jagodić-Štimac, dr.med.dent. i Filipom Štimcem, dr.med.dent.spec.oralne kirurgije. Svih pet dana trajanja sajma možete doći po stručno mišljenje, savjet i interesirati se za cijene i ponude u Štimac centru dentalne medicine. Na sajam možete ponijeti i svoju ortopan snimku koja će dijagnostičarima omogućiti detaljniju dijagnostiku za izradu konkretne cjenovne ponude. Također, moći ćete saznati sve o suvremenoj digitalnoj stomatologiji i novitetima koji omogućuju lakše rješavanje zdravstvenih tegoba.

Pacijenti koji žive izvan domovine dugi niz godina vraćaju se upravo njima

Štimac centar izrazito je ponosan na svoju dugogodišnju suradnju s pacijentima koji žive van Hrvatske. Obiteljska tradicija, vrhunska kvaliteta i sve usluge na jednom mjestu, dodatni su razlozi zašto je Štimac centar često odredište brojnih pacijenata koji žive izvan Hrvatske.

Nemojte odgađati rješavanje svojeg zdravlja! Individualni pristup, suvremene metode i tehnologija, te kvalitetna usluga stručnjaka Štimac centra, ono je što će nadmašiti vaša očekivanja i vratiti vam osmijeh na lice. Ispunite OVAJ OBRAZAC i najavite svoj dolazak na f.re.e. sajam, kako bi vam se ovi dentalni stručnjaci mogli maksimalno posvetiti.

POVEZANI ČLANCI

Najnovije