15.6 C
Zagreb
12.4 C
Zürich
9.9 C
New York
10.3 C
Buenos Aires
23 C
Melbourne
Subota, 4 svibnja 2024
spot_img

Proljeće u znaku odluka vezanih uz zdravlje – posjetite ove stručnjake iz Zagreba

Proljetni blagdani i neophodan reset nakon duge zime i nakupljenih obveza čine dolazak u Domovinu posebno slatkim. To je idealno vrijeme da uživamo u probuđenoj prirodi punog cvata, duljim, sunčanijim danima, ali i u blagdanskom raspoloženju zbog kojeg smo svi na okupu. Ukrašavanje pisanica, spremanje raznih slastica i delicija, kao i druženje s obitelji i prijateljima svaki Uskrs čine posebnim početkom ovog, mnogima najdražeg, godišnjeg doba.

Proljeće je također idealno vrijeme da riješite svoju dentalnu situaciju, neovisno o tome trebaju li vam implantati, mostovi, krunice ili ste potpuno bez zubi. Stručnjaci iz Štimac centra dentalne medicine u Zagrebu sve probleme sa zubima mogu riješiti brzo i kvalitetno, čak i tijekom vašeg boravka u Domovini! Više od 30 godina tradicije i iskustvo vrhunskog tima doktora dentalne medicine, jamstvo su dugotrajnog zadovoljstva brojnih pacijenata iz Hrvatske i inozemstva. Budite i vi dio neizmjerno tople tradicije i stavite zdravlje i izgled svojih zuba na prvo mjesto.

Posjetite dentalni centar koji obiteljski posao prenio na treću generaciju

Stručni tim Štimac centra čini 15 doktora dentalne medicine na čelu s osnivačicom Majom Jagodić-Štimac, dr.med.dent., njenim sinom, Filipom Štimcem, dr.med.dent., specijalistom oralne kirurgije i kćeri Elenom Štimac Vukojević, dr.med.dent., specijalisticom dentalne protetike.

Doktorica Jagodić-Štimac je s više od 35 godina radnog iskustva jedna od najiskusnijih stomatologa dijagnostičara u Hrvatskoj. Njenim zadovoljnim pacijentima to u svakom trenutku daje puno povjerenje u plan terapije i terapijsku rehabilitaciju.

“Stomatologija je cijeloj mojoj obitelji u krvi. Moj otac je bio u dentalnoj struci, sestra mi je stomatologinja, sin je oralni kirurg, a kćer specijalistica dentalne protetike. Taj život živimo iz dana u dan”, otkriva nam dr. Jagodić-Štimac, osnivačica centra koji pokriva sve grane dentalne medicine i koristi modernu tehnologiju kako bi sve bilo gotovo u najkraćem mogućem roku.

Kod ovih dentalnih stručnjaka zaista se možete osjećati kao kod kuće

Od velike važnosti je i činjenica da su ovi zagrebački stručnjaci posebno specijalizirani za komplicirane stomatološke radove i teške dentalne situacije. Tome svjedoči više od 30 tisuća zadovoljnih pacijenata, njihovih osmijeha i vrhunskih rezultata. Svakom se pacijentu posvećuju s potpunom pažnjom, a pacijentima koji žive izvan Domovine maksimalno se prilagođavaju s obzirom na njihovo vrijeme trajanja boravka u Lijepoj Našoj. Također, brinu i o organizaciji smještaja za vas ako vam je to potrebno za vrijeme trajanja terapija u centru.

“Svi zaposlenici su kao članovi Štimac obitelji, a uz takvu zdravu poslovnu klimu, pacijentima se pruža iznimna kvaliteta usluga i profesionalnost sa širokim osmijehom na licu. Uvijek ću isticati kako se radi o plemenitom pozivu, a svaki osmijeh naših pacijenata  dodatno motivira i mene i sve naše stručnjake da iz dana u dan budemo još bolji”, ističe dr. Jagodić-Štimac koja je izrazito ponosna na životni poziv svoje obitelji i obiteljsku tradiciju Štimac centra.

Brzo i sigurno do novog osmijeha

Svaki dentalni problem je rješiv za vrsne stručnjake Štimac centra dentalne medicine. Uz korištenje moderne tehnologije u ovom se centru lako i brzo dolazi do idealnog osmijeha kod svakog pacijenta.

Takva tehnologija garantira brzu i kvalitetnu izradu protetskih nadomjestaka kao što su krunice i ljuskice, a lakše se tretira upaljeno zubno meso, osvježava stari te kreira novi osmijeh, rješavaju se bolovi i nedostatak zubi te drugi problemi sa zubima.

“Svi doktori u našem centru s velikim žarom prate svjetske trendove u dentalnoj medicini i usvajaju nova znanja s razvojem nove tehnologije. I nama i pacijentima je od iznimne važnosti da njihovi radovi budu što kvalitetnije i što brže napravljeni kako bi se određeni postupci skratili i učinili manje neugodnima. Ljudi često povezuju brzinu i tehnologiju s negativnim stvarima kad je riječ o zdravstvu, no mi smo ovdje da vam dokažemo suprotno. Ta dva faktora naši su najveći saveznici da se u Štimac centru svi osjećaju ugodno, sigurno i njegovano”, ističe dr. Filip Štimac.

Posjetite Štimac centar dentalne medicine u Zagrebu i osjetite obiteljsku atmosferu o kojoj svi pričaju.

POVEZANI ČLANCI

Najnovije