11 C
Zagreb
9 C
Zürich
19.9 C
New York
9.1 C
Buenos Aires
23.8 C
Melbourne
Petak, 3 svibnja 2024
spot_img

U Zürichu predstavljena turistička i gastro ponuda Grada Raba

Ministrica Nikolina Brnjac nazočila predstavljanju turističke i gastro ponude Grada Raba u hotelu Hilton Garden Inn u Zürichu 

Uoči svečanog otvorenja turističkog sajma FESPO-a u Zürichu, na kojem je Republika Hrvatska zemlja partner, u organizaciji Turističke zajednice Grada Raba, Hrvatske turističke zajednice i Generalnog konzulata Republike Hrvatske u Zürichu, u hotelu Hilton Garden Inn Zürich, u srijedu, 31. siječnja 2024. g. predstavljena je turistička i gastro ponuda Grada Raba.

Generalni konzul mr. sc. Slobodan Mikac i Direktorica TZG Raba Ivana Matušan srdačno su dočekali ministricu turizma i sporta Republike Hrvatske dr. sc. Nikolinu Brnjac sa suradnicama, Helenom ZidarićPetrom Mlačak Rosić i Monikom Udovičić te veleposlanicu, dr. sc. Andreu Bekić.

Nakon prezentacije filma o Rabu – otoku sreće, isticanog kao idealnog za sve uzraste i aktivnu destinaciju, čaroliju rapske gastronomije interpretirao je restoran Leut iz Raba.
Uz mnogobrojne goste konzularnog zbora u Zürichu te predstavnike turističkog i gospodarskog sektora nazočili su Branimir Tončinić, direktor predstavništva HTZ u Austriji i Švicarskoj, Luka Perčinić, voditelj marketinga TZG Rab i mnogi drugi.

GK Zürich / Foto: Mirela Udovčić

POVEZANI ČLANCI

Najnovije