13 C
Zagreb
8.8 C
Zürich
12.7 C
New York
14.5 C
Buenos Aires
28.2 C
Melbourne
Subota, 4 svibnja 2024
spot_img

Upoznajte stomatologe zbog kojih se godišnji odmor isplati provesti u Zagrebu

Bilo da vam treba samo redoviti godišnji pregled uz manje popravke, ugradnja implantata na mjesto nedostajućeg zuba (ili više njih) ili pak želite proljepšati svoj osmijeh ljuskicama za zube, Štimac centar dentalne medicine iz Zagreba i dalje je naša preporuka za brzu i kvalitetnu uslugu. Tome svjedoči iz godine u godinu sve veći broj Hrvata koji u Domovinu putuju ne samo kako bi posjetili svoje najmilije, već i radi zdravstvenih usluga ovih hrvatskih stručnjaka.

Put do novog osmijeha ne mora biti dug

Napretkom suvremene dentalne znanosti i tehnologije, svako se dentalno stanje može popraviti, a u stomatološkim poliklinikama poput našeg omiljenog dentalnog centra, novi osmijeh možete dobiti u vrlo kratkom roku. Preko 30 godina tradicije i iskustvo stručnjaka centra, jamstvo su vrhunskih rezultata i zadovoljstva brojnih pacijenata, koji potpunu stomatološku uslugu mogu obaviti na jednom mjestu. Štimac centar pokriva sve grane stomatologije, a posebno su specijalizirani za komplicirane stomatološke radove i teške dentalne situacije.

Uz to, ovaj je moderan dentalni centar poznat i po svojim protetskim radovima, točnije krunicama, mostovima i ljuskicama. Postojanje internog laboratorija velika je prednost pacijentima centra jer im omogućuje više proba i maksimalnu prilagodbu protetike njihovim preferencijama, a s novim osmijehom mogu zablistati već u nekoliko dolazaka.

“Savršen osmijeh postići ćete upravo uz porculanske ljuskice. Ljuskica za zube je vrhunski estetski nadomjestak jer svojom čvrstoćom i sjajem bezmetalne keramike garantira prirodan izgled i odličnu funkcionalnost”, ističe Elena Štimac Vukojević, dr.med.dent. spec. dentalne protetike.

15 doktora dentalne medicine različitih specijalnosti omogućava pacijentima da se osjećaju sigurno i opušteno bez obzira o kojoj se vrsti tretmana u stomatologiji radilo. Ono što je jako bitno za naše iseljenike je i činjenica da ovaj centar ima podršku od 7:00 do 21:00 bilo koji radni dan u tjednu tako da je moguće javiti se i dobiti odgovor ili podršku nakon tretmana.

Svjesni činjenice kako je vrijeme bitan faktor, pogotovo onima koji borave van Hrvatske, zahvate u centru stručni tim prilagodit će u potpunosti vašoj dentalnoj situaciji i ograničenom trajanju boravka u Domovini. Brzina ovdje ne znači i manju kvalitetu, nego upravo suprotno. Naši domaćini u centru posebno cijene individualni pristup koji u prvi plan stavlja pacijenta i njegove potrebe i želje.

“Danas je zaista svaka situacija rješiva, a reći pacijentu da se njegovo stanje može popraviti i da će kroz određeni, kraći vremenski period imati novi osmijeh je neprocjenjivo”, govori nam Filip Štimac glavni oralni kirurg Štimac centra dentalne medicine.

Kad je zdravlje u pitanju, svi zaslužujemo premium tretman

Osnivačica dentalnog centra Maja Jagodić-Štimac, dr.med.dent., ponosno ističe kako su brojni zadovoljni hrvatski pacijenti iz inozemstva motivacija da se nastavi njegovati dugogodišnji poseban odnos centra s pacijentima koji žive van Domovine.

Pacijenti izvan Domovine mogu u Štimac centru računati na besplatan paket sljedećih usluga:
● potpuno besplatan pregled i ortopan
● konzultacije sa dijagnostičarkom s više od 30 godina iskustva
● plan terapije i cjenovnu ponudu
● pomoć prilikom ispunjavanja dokumentacije za strana osiguranja
● noćenje u udobnim sobama u blizini Štimac centra.

Uz pomoć suvremene dentalne tehnologije i pristupa prilagođenog upravo vama, usluga koju dobivate je vrhunska, a zahvati nježni i brzi. Uz sve navedeno, stručno osoblje Štimac centra napraviti će sve da se osjećate opušteno i sretno u obiteljskoj atmosferi kojom cijeli centar odiše. Želite li i vi svoje povjerenje i novi osmijeh povjeriti našim stomatolozima u Domovini, naručite se na pregled i budite jedan od preko 30.000 zadovoljnih pacijenata Štimac centra dentalne medicine!

POVEZANI ČLANCI

Najnovije