12.6 C
Zagreb
9.5 C
Zürich
22.4 C
New York
11 C
Buenos Aires
25.5 C
Melbourne
Petak, 3 svibnja 2024
spot_img

Podržimo Dorijana na foto natječaju “National Geographica”

Na foto natječaju “National Geographica” Dorijan sudjeluje s divnom fotografijom jelena lopatara. Podržimo ga da našim glasom dođe do svog cilja!

Predstavljamo vam Dorijana, mladog čovjeka kojemu je strast fotografiranje divljih životinja. Ono posebno, kad je Dorijan u pitanju je činjenica da je osoba s invaliditetom te da mu i nije najjednostavnije doći do mjesta na kojima kamerom “lovi” svoje motive. Ipak, motiviran svojom ljubavlju prema fotografiji on dolazi do nevjerojatnih fotografija koje se mogu vidjeti na njegovom Facebook profilu.

Dorijan se prijavio na foto natječaj kojeg organizira “National Geographic” i potrebni su mu glasovi publike. Na njegovoj fotografiji  koja se zove “Zlatni sat iz snova” nalaze se dva jelena lopatara. Glasa se unosom e-mail adrese i potvrdom koja dođe u e-mailu na sljedećoj poveznici OTVORI  i traje do 1. rujna 2023.g.

Fotografija s kojom Dorijan sudjeluje na foto natječaju

“Uistinu bih bio počašćen i presretan kada bih uspio na ovom foto natječaju i kada bi moja fotografija, zahvaljujući Vašim glasovima bila objavljena u National Geographicu. Zato Vas molim da, ako Vam se sviđa fotografija i smatrate da zaslužuje Vaš glas odnosno nagradu po izboru publike, glasate za nju jer Vas glas ne košta ništa a meni puno pomogne!, poručuje, unaprije zahvalan Dorijan.

Podržimo ga svojim glasom! Podijelite objavu u vašem krugu prijatelja i u vašim Facebook grupama da dođe do što šireg kruga ljudi.

Izvor: Facebook Foto: Dorijan Delost

POVEZANI ČLANCI

Najnovije