11 C
Zagreb
9 C
Zürich
19.9 C
New York
9.1 C
Buenos Aires
23.8 C
Melbourne
Petak, 3 svibnja 2024
spot_img

Još jedna krila za “Vukovarske leptiriće”

U utorak, 23. siječnja 2024. g. vrijednu donaciju “Vukovarskim leptirićima” uručio je Gordan Kolak, predsjednik uprave “Končara”

Kad su krenuli s radom 2011. godine, Udruga “Vukovarski leptirići” malim ali čvrstim koracima koračala je u budućnost s jasnom vizijom pred očima – uljepšati svakodnevicu djeci s teškoćama u razvoju. Iz godine u godinu udruga je, kao i njezina dječica rasla i danas imaju 244 korisnika. Neki od njih već su stupili ili će uskoro stupiti u punoljetnost i samim tim su pred udrugom novi izazovi. Budući da su im ostvareni rezultati, mnogobrojna priznanja i osmjesi korisnika vjetar u leđa, predsjednica udruge, Viktorija Matin sa svojim suradnicima hrabro kreće u nove izazove. Da bi i dalje mogli rasti i djelovati potrebna su im dodatna sredstva.

Njihov kvalitetan rad prepoznali su proteklih godina mnogi koji su ih podržali donacijama. U akciji “Budi moja krila” u utorak, 23. siječnja 2024. godine vrijednu donaciju predsjednici Viktoriji Matin uručio je Gordan Kolak, predsjednik uprave “Končara”.

Uz toplu dobrodošlicu Kolak je između ostalog kazao da su u Končaru itekako svjesni važne uloge koju udruge kao što su Vukovarski leptirići imaju. – Upoznat sam s problemima koje imaju roditelji djece s poteškoćama u razvoju. Znam da su najčešće prepušteni sami sebi te da se moraju boriti da bi njihova djeca rasla s osmjehom na licu. A to je moguće ako imaju upravo takvo mjesto kao što ga vaša udruga nudi. Končar podržava i dalje će podržavati rad takvih udruga, rekao je.

Učinite i vi pravu stvar, uključite se i podržite Vukovarske leptiriće da bi i dalje mogli letjeti.

Više informacija: Vukovarski leptirići

POVEZANI ČLANCI

Najnovije