4.3 C
Zagreb
4.8 C
Zürich
-10.5 C
New York
17.5 C
Hong Kong
15.8 C
Melbourne
Subota, 4 veljače 2023
spot_img

Marija Ružić - Autorica

Marija Ružić rođ. 30.03.1995. godine u gradu Gospiću gdje sam se školovala sve do završetka preddiplomskog studija Ekonomike poduzetništva na Veleučilištu „Nikola Tesla“ u Gospiću. Nakon završetka preddiplomskog studija nastavljam putem stručnog osposobljavanja za rad bez zasnivanja radnog odnosa u uredu dekanice na Veleučilištu svoja stečena teorijska znanja primjenjivati u praksi. Tijekom stručnog osposobljavanja, svoje slobodno vrijeme provodila sam vodeći udrugu diplomiranih studenata Alumni klub Veleučilišta „Nikola Tesla“ u Gospiću uoči kojeg sam organizirala različite događaje kako bi zajedno sa ostalim članovima probudila život mladih u gradu Gospiću i osvjestila važnost cjeloživotnog učenja. Nakon završetka stručnog osposobljavanja, vrata u novi pogled na svijet otvara mi Edward Bernays – Visoka škola za komunikacijski menadžment gdje se nalazim na diplomskom studiju Upravljanja odnosima s javnošću.
Slučajnim susretom ili kako ja volim reći smislenim Božjim povezivanjem, susrela sam osobu koja prepoznaje Hrvatske potencijale i koja svoje vrijeme koristi i svoje talente usmjerava na dobrobit Hrvata, Ružu Studer – Babić koja me upoznala sa portalom Moja Domovina.
Iznimna čast i zadovoljstvo mi je biti dio tima portala Moja Domovina, vjerujem da ćemo zajedno iz perspektive iseljenika i naroda koji živi u Hrvatskoj jačati nacionalni identitet.’